Eendaagse reTreat 'Grip op Grenzen'

Eendaagse reTreat 'Grip op Grenzen'

Grip op Grenzen

Grip op je Grenzen.. Eindelijk!

Een ééndaagse reTreat voor Empaths, Pleasers
& mensen met Chronische Pijn

 • Heb jij ook al 'ja hoor' gezegd voor je er erg in hebt?
 • Kun je het nauwelijks verdragen de ander teleur te stellen?
 • Geeft 'nee zeggen' jou schuldgevoelens of angst?
 • Vind je het lastig om ruimte in te nemen?
 • Voeg je je liever, dan dat je je eigen mening en wensen naar voren brengt?
 • Voel je je snel overvraagd en geleefd?
 • Pieker je veel?
 • Heb jij aanhoudende of terugkerende pijnklachten, zoals migraine, darmklachten, nek-rug-schouderklachten, langdurige (slijmbeurs)ontstekingen, eczeem, of (meerdere) allergien?

Hoe zou het zijn daar van af te komen? 
Voor jezelf... je relaties... je prestaties...
? 

Dit wil ik. Ik meld me gelijk aan!

Wat deze ééndaagse reTreat je gaat brengen 

 • Vanuit inzicht in de oorzaak van je eigen patroon de shortcut naar grip op je grenzen
  (ook voor wie dit reeds een lange strijd is)
 • Twee technieken om je zelfherstellend vermogen te activeren en daarmee je chronische pijnklachten zelf te verminderen 
 • Meer vrijheid in je hoofd
 • Terugkeer van je energie!
 • Een ontspannen, waardevolle verdiepingsdag voor jezelf

Twee experts voor de prijs van één :)

Ik organiseer deze dag samen met Thérèse Snel van ChronischePijnVoorbij.nl. Wij kwamen erachter dan onze klanten hetzelfde probleem hebben: geen grip op hun grenzen. Ze stellen deze of niet, of te laat, of te snel. En dat simpele gegeven leidt niet alleen tot (innerlijke) conflicten; het veroorzaakt ook de onbewuste spanning in je lichaam die verantwoordelijk is voor je chronische pijn. Toen wij erachter kwamen dat onze remedie om grip op je grenzen te krijgen op elkaar lijkt, besloten wij de handen in elkaar te slaan en deze mooie ontspannen dag voor jou te organiseren.  

Zelf ook ervaringsdeskundig...

Thérèse en ik kunnen beiden meepraten over dit probleem.

 

Therese Thérèse: Als gevoelig kind voelde ik vaak haarfijn aan wat een ander nodig had, terwijl ik over mijn eigen grenzen ging en moeite had met ‘nee zeggen’. Ik had veel last van buikklachten tot ik leerde dat mijn pijn mij simpelweg feedback geeft. Ik ging aan de slag met mezelf en met verborgen emoties en onderdrukte zelfexpressie. Ik ben zelf van mijn klachten afgekomen en voel me gezond en fit en meer mezelf dan ooit. Inmiddels begeleid ik mensen hier ook in. Naar een leven vrij van pijn, via een holistische aanpak. En dat zelfhelend vermogen heeft iedereen, dus jij ook!

 

Review Annemiek“Ik dacht dat mijn klachten puur fysiek waren en ik zocht naar de antwoorden buiten mezelf. Als ik me steeds aanpas aan een ander, voel ik niet wat goed is voor mij. Wat een eyeopener dat ik zelf de sleutel ben!” 

 

Alexandra van Smoorenburg-2021Alexandra: Zelf was ik als empath vroeger een ramp in het voelen van mijn grenzen en 'nee zeggen'. Het heeft me verschillende hernia's en een heftige stenose gekost om hier grip op te krijgen; mede omdat mij steeds voorgespiegeld werd dat als ik het maar wilde, het ook wel zou gaan lukken. En dat ik het dus 'maar gewoon moest gaan doen.' Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar bij mij had die cognitief gedragsmatige aanpak nul effect! Enfin, ik vond zelf een betere weg en ben nu al jaren vrij van dit probleem, en leerde dit inmiddels vele klanten! 

Zoals Ank Schroeder: "Ik dacht altijd: dat [nee zeggen] lukt haast niet. Maar jij rijkte me de sleutel aan waar de pijn en frustratie zat van binnen... Als ik vroeger JA zei en NEE voelde had IK een probleem. NU is het: voel ik NEE, dan heeft de ander een probleem! Eindelijk ben ik nu naar empathie en mededogen voor mezelf gegaan, want ik ben ook belangrijk en waardevol!"  

Wat gaan we doen?

Het gaat een fijne dag voor je zijn - een ware 'treat' - op een mooie, rustige plek, in Amsterdam. Een dag waarin jij in een veilige sfeer helderheid gaat krijgen over hoe je je weg terug vindt naar jouw  persoonlijke grenzen.  Geen 'hard work', wél werkbare inzichten, met elkaar delen en van elkaar leren. Én zachte (ook liggende) oefeningen die je bij de kern van het probleem brengen. En die je de meest directe weg wijzen naar grip op jouw grenzen. Het logische gevolg hiervan gaat zijn: minder (innerlijk) conflict, herstel van je (spannings)klachten, meer vrijheid en energie. 

De details

Datum: 20 april 2023

Tijd: 9.15 uur inloop. Start 9.30 uur tot 16.30 uur. 

Locatie: Shambhala Centrum, 1e Jacob van Campenstraat 4, 1072 BE te Amsterdam
(de ruimte is één hoog; geen lift aanwezig)

 

Max aantal deelnemers: 16

Kledingadvies: draag lekker makkelijk zittende kleren (ivm liggende oefeningen); 

Meenemen: pen en papier

 

Investering: normaal €147,00 incl. BTW, maar deze keer, om te vieren dat wij deze bijzondere samenwerking zijn aangegaan éénmalig - in ruil voor jouw feedback - €97 incl BTW
Dit is inclusief koffie, thee en een lekker vegetarisch soepje tussen de middag

 

Yesss... Ik meld me aan

Bonussen

 • E-book 'Nee zeggen voor Empaths. Mét richtlijnen voor een helder besluit...'
 • Een Quantum Healing Hypnose audio
 • Een Afterparty via Zoom, voor na-ijlende vragen èn om je successen te delen met de groep. Datum: 4 mei, van 16.00 - 17.30 uur.